presentkort

Ett presentkort är en upplevelse utöver det vanliga!

Du får inte bara känna på hur det är att sitta i cockpit med piloten, om du vill får du även känna på hur det är att hålla i rodret. När upplevelsen är på väg att ta slut och du tror att det roliga är över får du kanske till och med landa flygplanet själv.

Det är en oslagbar frihet att segla fram i det blå likt en örn på jakt efter nästa brödföda. Det är inte en slump att presentkortspiloterna gärna återkommer med en önskan om att ta ett eget certifikat. 


Presentkortet gäller Lektion 1 i utbildningen till PPL- och LAPL-certifikat men anpassas efter mottagaren. Först har vi en kortare briefing på marken där vi går igenom vad som ska hända och hur det går till. Sedan flyger vi i ca 40min där Du sitter på förarplatsen (dubbelkommando). Vill man inte testa på att styra själv går det jättebra att bara flyga med. Vi kan flyga hem till dig eller ta en sväng över ditt jobb.


Information från transportstyrelsen vid köp av en flygupplevelse.


beställning av presentkort

pris: 1900:-

Du beställer presentkortet genom att fylla i formuläret eller kontakta Per Westling på telefon. Därefter skickar vi hem presentkortet till faktureringsadressen tillsammans med faktura och närmare instruktioner om hur det går till, hur du gör för att boka och vad du bör tänka på. 

hur gammal måste man vara?

Det finns ingen åldersgräns för en provlektion. Däremot måste du vara 16 år fyllda för att kunna flyga ek (ensam i flygplanet) och fortsätta din utbildning mot ett flygcertifikat. När du är 17 år får du flyga upp.

giltighetstid?

Presentkorten är giltiga i 12 månader hos flyginstruktör Per Westling på Skövde flygskola och räknas in i flygtiden om du sedan väljer att ta ett eget certifikat.

presentkort

fyll i formuläret

Vi sparar enbart de uppgifter som enligt lag krävs av Skatteverket och Transportstyrelsen. Vår GDPR-policy hittar du här.